#repost

#Repost @s.korelova • • • • • • С тех пор как отгремели последние залпы Великой Отечественной Войны, сменилось не одно поколение. Но каждый год люди вспоминают великую победу, чтят память погибших, чествуют живущих ветеранов. И для нас, наследников победы, очень важно, чтобы сегодня ни один ветеран не остался без нашего внимания. В этот юбилейный год каждый ветеран должен был участвовать в мероприятиях празднования, посвященных великой победе! Их день был буквально расписан по минутам. Но случилась беда… Вместо коричневой чумы, которую они победили, пришла новая чума 21 века, с которой мы с Вами, наследники победы, несомненно справимся. Уважаемые соотечественники, наши ветераны будут признательны каждому из Вас за общение с ними по средствам письма, ведь они не имеют доступа к социальным сетям. Ждём письма для ветеранов с юмором, позитивом, добром. Вы можете писать о своей жизни, о Ваших родных и близких, о том как Вы и Ваши дети вели подготовку к мероприятиям, посвященным великой победе, о том, что интересного в Вашей жизни, в жизни Ваших детей и внуков. Каждое Ваше письмо будет обязательно прочитано и найдёт своего адресата. Вспомните, как было радостно получать письма с войны, как их ждали, как читали семьями, домами, городами, странами. У каждого Вашего письма будет своя история, с которой Вы, современники, делитесь с победителями. Помните, у нас сегодня есть мощная армия живых победителей, которая, к сожалению, завтра может присоединиться к шествию Бессмертного полка, но уже на фотографиях. pereklichka.pobediteley@yandex.ru – адрес, на который мы ждём Ваши письма. К своему письму Вы можете прикрепить телефон , имя и отчество ветерана, который был бы рад его услышать. Существует договорённость с ведущими радиостанциями страны, где самые интересные письма будут прочитаны народными артистами РФ. Пишите письма сегодня, завтра может быть уже поздно. Надеюсь на Вашу поддержку,прошу сделать репост на свои страницы! #перекличкапобедителей #деньпобеды #9мая #ветераны #75летпобеды #Юлияначалова #Юлязаслуженная #помнюгоржусь #письмоветерану


0💬Normal

#Repost @aqlislamiccenter • • • • • • Bahan-bahan paket sembako ini siap disalurkan. Bantuan ini bagi kita mungkin tidak seberapa, tapi bagi mereka begitu mewah apalagi di tengah wabah seperti ini. Mereka adalah orang-orang yang terdampak pandemi covid-19. . Ternyata, donasimu adalah perpanjangan kebaikan untuk mereka. Kebahagiaan yang tak terkira dan doa-doa baik yang digaungkan melalui semesta. . Jangan berhenti berdoa agar wabah usai dan terus lakukan kebaikan yang bisa kita lakukan. . Donasimu masih bisa disalurkan melalui kami 😊 . 🏧 Bank Syariah Mandiri 7777 280001 an Yayasan Pusat Peradaban Islam (Kode Bank 451) . 📲 Konfirmasi Donasi: +6281291639497 Follow Us: IG | FB | TWT | YT: @laznasaql www.laznasaql.org


0💬Normal

This too shall pass, and soon we will all be on the road again 🙌 #Repost @diamondjranchllc • • • • • • Champions Center Today we should be on the road and headed to Ohio⁣ Unloading horses and braking open fresh bags of shavings⁣ Seeing old friends, running down the alleyway, and back to spending weekends in our happy place⁣ We wait all winter for this moment⁣ I can’t wait for this sickness to be gone, for people to be healed, and to hit the road again!⁣ ⁣ Also, eyebrows...⁣ Can we maybe reconsider that to be essential?! 😂 ⁣ I’m in desperate need of some help!⁣ #BaseballHatsForDays #HidingThoseBrows


0💬Normal

Tonton aja sampai habis ya⁣😍 ⁣ jangan lupa Like Coment dan FOLLOW ya 😉⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @lumbungpoker889 @lumbungtogel ⁣⁣⁣ yang mau di REPOST silahkan tag @smaviral1 hastag smavirala1⁣ ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#indonesia #jakarta #bali #like ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #bandung #surabaya #instagram #viral #lfl #photography #malaysia ⁣⁣⁣ #instagood #follow #medan #travel #repost⁣⁣ #love #likeforlikes #jogja #semarang ⁣⁣⁣ #pesonaindonesia #jawatimur #wonderfulindonesia ⁣⁣⁣ #yogyakarta #jawabarat #islam #art #malang #bogor #bhfyp


0💬Normal

#Repost @christianchavezreal • • • • • • Todo muy cool, muy el sirenito , la foto fregona y los AirPods ? 🤦🏻‍♂️ #blackandwhite #quedateencasa #christianchavez #RBD #rebelde #generacionRBD


0💬Normal

SELAMAT 20 ORANG PERTAMA YANG MENDAPATKAN #SembakoLIDA . NANTIKAN DI SEGMENT SELANJUTKAN. SEMOGA KAMU YANG MENANG . @dacademy_asia #Repost @sembakolida


0💬Normal

PSA from @farmhavenrescue 🐂❤️🐐 . . . #Repost @farmhavenrescue with @get_repost ・・・ Most of the residents at Farm Haven Rescue are adhering to the guidelines to social distance and although we miss you, we hope you are too 💚. Stay safe my friends! . . . #socialdistancing #cows goats


0💬Normal

Live FB event happening today. #Repost @kevin.murphy with @get_repost ・・・ Join STYLE.MASTER Sarah Lund to learn her secrets to putting hair up quickly, seamlessly and successfully every time. Head to the Facebook Live event in our #linkinbio! #lovekm #KMTV #community⁠ ⁠ Participate alongside Sarah by having the following tools and product at your side if available or you can simply participate by watching and learning: Mannequin, Tripod, TAIL.COMB, TEXTURE.COMB, DETAILING.BRUSH, STYLING.BRUSH, Hair Elastics, Bobby Pins, DOO.OVER, POWDER.PUFF, SESSION.SPRAY, SESSION.SPRAY FLEX⁠ ⁠ Host Time Zone: 11 AM Austin⁠ ⁠ JOIN US AROUND THE WORLD:⁠ (Friday / April 10)⁠ ⁠ 9 AM Los Angeles⁠ 12 PM New York⁠ 5 PM London⁠ 6 PM Copenhagen⁠ 7 PM Helsinki⁠ ⁠ (Saturday / April 11)⁠ 12 AM Singapore⁠ 2 AM Melbourne⁠ 4 AM Auckland⁠


0💬Normal

#Repost @rocketdimsum • • • • • • #Repost @naisaalifiayuriza (@get_repost) ・・・ ❤️NAY 7JUTA SUBSCRIBERS❤️ berhubung kemarin masih banyak belum kebagian hadiah iphone nya . siap2 aku mau bagi-bagi 30 unit iphone ORIGINAL LAGI ! dalam rangka 7JUTA SUBSCRIBERS KUUU !!🤩🥳 . syarat masih sama kesempatan kalian cuma 3hari untuk ikutan lagi . Wajib follow para sponsor kita yaaa : . @ROCKETDIMSUM @convectstudio_ @originalstuffcompany @scarce.stuff @marketsociety @originalstuffcompany @mitrarocketdimsum @dimsumdianxin @osengmerconmboklambe @kadeudeuhpeyek @basoacipaten @adaamluthfi @rocketdimsumjaktim . Noted : 1. wajib follow semua pe sponsor di atas dan tag minimal 5 temen temen kamu, jika kalian terpilih dan ternyata antara 1 dari akun diatas gak terfollow, terpaksa kita undi kembali ya . 2. Setelah follow komen " NAY " di foto ini sebanyak2 nya biar nama kamu muncul terusss jadi kesempatan kamu lebih besarrr ( jangan lupa like foto ini juga ya) 3. Boleh juga pakai akun cadangan kamu sebanyak2nya agar kesempatan kamu menang lebih banyak, BEBAS KOK . PENGUMUMAN PEMENANG💯 nanti tim kami akan langsung cek dan diumumkan di live ig 👇🏻 @partofmiran.shop & @jennyfransiscaa & @ita_bagi_hadiah hampir setiap hari secara bertahap ya . managed by @yenita_wu


0💬Normal

#Repost @dp4km_earthmatters with @get_repost ・・・ A tiger at New York’s Bronx Zoo has tested positive for the new coronavirus, in what is believed to be the first known infection in an animal in the US or a tiger anywhere, federal officials and the zoo said on Sunday. Nadia, the Malayan tiger that tested positive, had developed a dry cough but is expected to recover, the Wildlife Conservation Society, which manages the zoo, said in a statement. The four-year-old female and six other tigers and lions that have also fallen ill, are believed to have been infected by a zoo employee, the US Department of Agriculture said. The first animal started showing symptoms March 27, said the zoo, which has been closed to the public since March 16. Via @scmpnews


0💬Normal

#Repost @didabar.erestaurante (@get_repost) ・・・ Alô, galera! O Dida irá doar máscaras para quem fizer pedido no delivery! Irá em cada entrega. As máscaras são customizadas seguindo bem a nossa pegada e proposta 🖤 Esta é uma parceria entre o Dida e a @massai_moda, e nossas amigas e amigos podem fazer pedidos no delivery nesses horários . . . Quinta: 11:30 às 20:00 Sexta: 11:30 às 21:00 Sábado: 11:30 às 21:00 Domingo: 11:30 às 17:00 Curtiram?


0💬Normal

#Repost @marianezzat_foodstylist • • • • • Realtime practical effects with real fire! A "hot" TVC @sinamediastudios produced for McDonald's new Spicy Deluxe sandwitches Agency: @fp7mccanncairo Production House: @sinamediastudios Director/DOP : @panjemik Food Styling: @marianezzat_foodstylist Cinematography: @mo.bahnasawy Editing and Visual FX: @islamafifi_s V.O : Aladdin El-Gendy Gaffer: @karam_keko30 Pyrotechnics : محمد الزواوى خدع سينمائيه Wael Zawawi Assistant Styling : @thejoyfulzonee @fady.emad1 Prep Kitchen : Mahmoud HaFez Production manager: @halimelaswany #foodadvertising #socialmediacontent #tvc #commercial #slowmotion #foodpornography #branding #production #egypt #foodstyling #filmmaker #foodlovers #foodadvertising #foodfilm #foodfilms #foodstyling #mac #macdonalds🍟 #burger #cheeseburger #chicken #yum #spicy


0💬Normal

It’s not too late! Send in your audition today! #CareyStrong #Repost @wmcareymusic with @make_repost ・・・ Have you auditioned online with Carey Music? Email your auditions to music@wmcarey.edu by April 15th to receive a scholarship upgrade! #careyfamily #onegoalonepassion #wsmonline For Detailed Instructions, click this link - https://www.wmcarey.edu/page/online-scholarship-auditions


0💬Normal

. Siapa dah beli Golden Herbs Soap IMEJ BARU ni ?? . Golden Herb’s Soap adalah sabun pembersih wajah khas untuk kulit berminyak, kombinasi & jerawat. Dia sangat ‘rich’ pada kulit dan lepas cuci wajah, kulit akan rasa segar dan kurang berminyak. . Apa fungsi Golden Herb’s Soap ni? Ia bantu singkirkan kotoran, lebihan minyak dan bakteria penyebab breakouts. Walaupun sabun ni kurangkan minyak tapi ia tak keringkan kulit.Ssebaliknya ia juga ada fungsi melembap, melembut dan menganjalkan kulit. Selain tu, is bantu mencerah dan memudarkan parut. . Rutin pemakaian senang saja, cuci wajah waktu pagi dan malam. Basahkan tapak tangan dan buihkan macam biasa, gosok pada wajah dan bilas. . Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) . . 🌹 Dealer sah ST. 👍 Trusted. 💯 Original. 📦 Postage Seluruh Malaysia. 🚗 Self Collect @ COD Simpang Ampat. 🚗 Self Collect @ COD Autocity, Juru. 🎁 Free gift. 🏢 Fresh product from HQ & Outlet. 📱 http://www.wasap.my/60194755395/STlover . Nak lebih jimat boleh shopping di shopee . 👜 https://shopee.com.my/zanneena82 . Free Postage Seluruh Malaysia. . #repost . #sendayutinggi #goldenherbscleansing


0💬Normal

P R E S E N T S • • • 💕💕 F O L L O W @dukers_gang💕💕 F O L L O W @kismath_musics ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #love#instagood#photooftheday#fashion#beautiful#happy#cute#tbt#like4like#followme#picoftheday#follow#me#selfie#summer#art#instadaily#friends#repost#nature#girl#fun#style#smile#food #foodporn ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖


0💬Normal

Zendium is donating toothpaste to NHS hospitals for staff and patients. #nhs #nhshereos #thankyouNHS #zendium #gesture #ThankYou #ThankYouNHSWorkers #toothpaste #Repost @zendium • • • • • We are incredibly grateful to all NHS workers for the work you are doing in UK hospitals in the fight against COVID-19. As a very small gesture of thanks, we are donating Zendium toothpaste samples to NHS hospitals for staff and patients. At Zendium it is our mission to give kinder mouth care to those who need it most. If you are an NHS worker and would like to request samples for your hospital, please contact us at: zendiumsamples.uk@unilever.com*. Thank you from everyone at Zendium. #ThankYouNHSWorkers #WorldHealthDay #KinderMouthCare #Zendium #StaySafeStayHome *Emails to this address will be used exclusively for donations towards the COVID-19 crisis.


0💬Normal

#Repost @pariwisatamdn (with @report.for.insta) ... Reposted from @pemko.medan Update Data Pasien terkait COVID-19 di Kota Medan. Kamis, 09 April 2020. . Tetap waspada, selalu jaga Kebersihan dan daya tahan tubuh untuk menghindari penularan Covid-19 (Virus Corona) . Kunjungi link dibawah untuk informasi tentang Virus Corona (Covid-19) lebih lengkap di Kota Medan 👇👇 https://www.covid19.pemkomedan.go.id . Agar tidak mempercayai sumber lain selain dari Pemerintah dan Gugus Tugas Covid-19 Kota Medan. . ======================================== Ayo follow, subscribe, like, share dan update informasi tentang Dinas Pariwisata Kota Medan melalui akun media sosial kami:. 🔍 FB : Dinas Pariwisata Kota Medan 🐦 TW : @Disparmedan 📷 IG : @pariwisatamdn 🎥 YT : Dinas Pariwisata Kota Medan. 🌐 : www.medantourism.pemkomedan.go.id 📧 : pariwisata@pemkomedan.go.id ======================================== . #WisataMedan #MedanRumahKita #ColorfulMedan #Covid_19 #DirumahAja #YokBikinCantikMedan #BersamaLawanCorona #LindungiDiri #LindungiKeluarga


0💬Normal

😊 «Все проходит, и это пройдет. Наша страна не раз проходила через серьезные испытания: и печенеги ее терзали, и половцы — со всем справилась Россия. Победим и эту заразу коронавирусную. Вместе мы все преодолеем», — Путин. #Repost @korb.tv • • • • • @korb.tv #rnd #particles #simulation #physics #cgi #render #red #circle #tyflow


0💬Normal

永遠的小王子 le petit prince 🤴 #李準基 #이준기 #leejoongi #악의꽃 꽃 #Repost @actor_jg with @get_repost ・・・ 🎬🏡🤔😊


0💬Normal

Next Page